Prvi
Pregled

Vaš prvi pregled u našoj stomatološkoj ordinaciji je veoma važan. Pored toga što čete se upoznati sa našim timom, dobićete cjelokupan pregled usne šupljine koji obuhvata pored pregleda zuba i procjenu stanja potpornog aparata zuba, zubnog mesa, analizu zagriza kroz temeljitu procjenu Vaših zuba i njihovih potpornih struktura i oralne anatomije.

Prvi pregled u našoj ordinaciji je od velikog značaja za uspostavljanje povjerenja i veze sa nama. Tokom prvog pregleda, moramo biti sigurni da ćete dobiti sve informacije kao i da ćemo mi dobiti sve podatke o Vašem cjelokupnom zdravstvenom stanju, te da ćete imati dovoljno vremena da upoznate svog stomatologa.

Na prvom pregledu ćemo procijeniti medicinsku i dentalnu anamnezu i procijeniti stanje Vašeg oralnog zdravlja. Uradićemo fotografije Vaših zuba i pojasnićemo Vam plan terapije. Naš tim će biti spreman da odgovori na bilo koje Vaše pitanje.

Cilj naše ordinacije je da radimo zajedno s Vama da bi smo Vam omogućilči da ostvarite Vaše snove bez kompromisa. Da bi smo ostvarili Vaš cilj I želje, popsvećeni smo da:

  • Slušamo šta govorite
  • Zaslužimo povjerenje i poštovanje naših pacijenata
  • Da osiguramo suosjećajnu i profesionalnu sredinu
  • Obezbijedimo vrhunsku uslugu, materijale i izbor terapije za naše pacijente
  • Upoznamo i ispunimo očekivanja naših pacijenata